Zakelijk

Wij treden op als onafhankelijk ticketing consulent voor onze opdrachtgevers, zoals onder andere Guus Meeuwis, Heineken Nederland BV, Strandfestival Zand, VanVelzen en De Vrienden van Amstel LIVE!. Door onze ruime ervaring zijn we erg bekend met de diverse ticketingpartijen, hun softwarepakketten en mogelijkheden.
Hierbij moet u denken aan onder andere, Ticketmaster Nederland, Eventim Nederland, Paylogic, Eventbrite en Ticketscript. Dit is dan ook de reden dat wij u uitstekend kunnen adviseren bij het onderhandelen en aangaan van een overeenkomst met een ticketingpartner die volledig aansluit bij uw wensen.

Ook via onze website Ticketsite.nl kunnen wij tickets en arrangementen aanbieden voor u, die zowel telefonisch als online besteld kunnen worden. Bij vragen en/of problemen kan men ten alle tijde terecht bij onze klantenservice.


Groeps- en Arrangementsverkoop

We beschikken ook over een eigen softwareprogramma waarmee wij uw vip- en hotelarrangement verkoop kunnen verzorgen. Hierbij maken we onderscheid tussen het verkopen van reguliere tickets, welke wij onderbrengen bij één van onze partners, en daarnaast VIP- en hotelarrangementen en door uzelf samengestelde packages die we in eigen beheer verkopen voor u.

Voor de verkoop van deze arrangementen en packages hebben wij namelijk een speciaal ontwikkelde softwareapplicatie. Deze is gebouwd om het mogelijk te maken diverse producten samen te voegen tot 1 arrangement/package en daarnaast is het dan nog steeds mogelijk deze te placeren. Ook de volledige facturatie kunnen we via dit systeem geautomatiseerd laten verlopen.
Bij grotere aantallen of terugkerende evenementen kunnen wij zelfs uw ‘eigen’ beveiligde tickets en/of passen laten drukken, zodat u de huisstijl van uw evenement helemaal door kunt voeren tot en met de tickets en parkeerkaarten. Zo wordt de controle op echtheid een stuk makkelijker en voorkomt u vervalsingen. Heeft u een kleinere oplage of eenmalig evenement kunt u gebruik maken van onze standaard tickets waar wij dan uw logo op kunnen printen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. We lichten graag het één en ander toe in een vrijblijvend gesprek.