Klantenservice

Veelgestelde vragen

Algemene informatie

Waarom moet ik een account aanmaken?

Om uw reservering op juiste wijze te kunnen afhandelen hebben wij uw volledige gegevens nodig. Tevens hoeft u deze een volgende keer bij het bestellen dan niet meer in te vullen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Dit kan als u ingelogd bent op de site onder “mijn account” in het ticketing systeem onder het kopje Arrangementen en klikt op de link “Veranderen van wachtwoord”.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat nu?

Ga naar het evenement van uw keuze en klik op “Klik hier en bestel”, klik vervolgens op de link “Wachtwoord vergeten?” U ontvangt daarna uw wachtwoord in uw emailbox.

Ik wil graag meer informatie, hoe kan ik contact opnemen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers via klantenservice@ticketsite.nl of bel met telefoonnummer 0900 3008000 (25 cpm) op werkdagen tussen 10.00 uur en 18.00 uur.

Bent u telefonisch bereikbaar?

Wij zijn op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar. In drukke periodes kan het weleens voorkomen dat er niet wordt opgenomen of dat u een in gesprekstoon krijgt. U kunt dan het beste een email sturen naar klantenservice@ticketsite.nl of het later nog eens proberen.

Reservering

Waar kan ik informatie krijgen over beschikbaarheid en prijzen?

Actuele informatie vindt u op onze website www.ticketsite.nl, waar u ook direct kunt reserveren. Indien bepaalde informatie niet beschikbaar is via de website, adviseren we u contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 0900 3008000 (25cpm), op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 18.00 uur.

Kan ik mijn bestelling omzetten naar een andere datum?

Helaas is het, bij de meeste evenementen, niet mogelijk uw bestelling om te zetten naar een andere datum. Bij sommige evenementen is het wel mogelijk echter zullen er dan wijzigingskosten in rekening gebracht worden.

Kan ik mijn bestelling achteraf nog wijzigen?

Annuleren van een bestelling is na bevestiging/betaling helaas niet meer mogelijk. Wilt u extra kaarten bestellen, dan kan dit zolang de voorraad strekt. Een bestelling wijzigen is in sommige gevallen mogelijk echter dan zullen er wijzigingskosten in rekening gebracht worden.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Nadat u online een bestelling heeft geplaatst ontvangt u altijd binnen enkele minuten een bevestiging van uw bestelling in uw mailbox. Dit is een PDF bestand.

Betaling

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Er zijn drie mogelijkheden om de Arrangementen te betalen. U kunt direct afreken met Ideal (Fortis, ABN, Postbank, SNS, Rabobank) of met een credit card (MasterCard, Visa). Als u 10 of meer Arrangementen besteld heeft kunt u ervoor kiezen om per factuur te betalen. Binnen enkele weken na de bestelling ontvangt u per post de factuur. U dient het verschuldigde bedrag binnen twee weken te betalen.

Mijn factuuradres is anders dan mijn afleveradres?

Indien uw factuur adres afwijkt van het afleveradres dan kunt u een email sturen naar klantenservice@ticketsite.nl

Ik heb betaald met Ideal/creditcard, kan ik nog een factuur krijgen?

Als u uw reservering online betaald heeft ontvangt u alleen een bevestiging per email. Het is niet mogelijk een aparte factuur te ontvangen.


Contactformulier