De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

éénmalig in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle

De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch gaan een uniek samenwerking aan. Vanwege de jubilea van beide evenementen zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Tijdens het festival dat gelijktijdig op de drie locaties gehouden zal worden, zullen er optredens zijn van o.a. Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. In een later stadium zullen er nog meer artiesten aan het programma worden toegevoegd.

Het is voor het eerst dat twee evenementen in Nederland de handen ineenslaan om een nieuw initiatief te ontwikkelen. Net als bij The Fying Dutch zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! in duo vorm doen waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt. Het dagvullende programma wordt afgewisseld met optredens van DJ’s en wordt gepresenteerd door Nick & Simon, Xander de Buisonjé en een nieuw duo Roel (VanVelzen) & Jeroen (van Koningsbrugge).

“Toen we vijf jaar geleden The Flying Dutch lanceerden raakten we al vrij snel in gesprek over een pop editie van het festival”, aldus John Ewbank van The Flying Dutch, één van de drie initiatiefnemers. David Lette, Marketing Directeur van Amstel Nederland vult aan “Wij waren op zoek naar manieren om de 20ste editie van ons evenement De Vrienden van Amstel LIVE! op bijzondere wijze met zoveel mogelijk vrienden te vieren. Zo kwamen deze twee werelden samen. Het is altijd onze wens geweest om een keer de grootste Amstelkroeg van Nederland naar de mensen toe te brengen en dat doen we op 15 september door de lucht”. Machiel Hofman van Tribe Company: “Na 65 De Vrienden van Amstel LIVE! shows in Ahoy met talloze vliegende objecten en meer dan honderd duetten is dit natuurlijk een hele andere uitdaging. Een logistieke puzzel waar een geweldig nieuw festival uit voortkomt”.

Minimumleeftijd:
Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene!) zonder recht op restitutie.

Groepsboekingen
U kunt een groepsaanvraag plaasten via groepen.vliegendevrienden.nl

Meer informatie: www.vliegendevrienden.nl


VLIEGEND VIP ARRANGEMENT

De grootste kroeg van Nederland vliegt eenmalig naar Amsterdam, Eindhoven en Zwolle tijdens De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! Wil jij ultiem genieten van dit evenement?!

Dat kan met het Vliegend VIP arrangement; dit arrangement draagt bij aan deze eenmalige ervaring. Met het Vliegend VIP arrangement kun je heerlijk genieten van het festival, in een ongedwongen sfeer vanaf een speciaal, exclusief VIP deck en krijg je ook nog eens 10 consumptiemunten en een VIP parkeerkaart (1 per 2 personen).

Vliegend VIP arrangement
- Toegang tot het festival op 1 van de 3 locaties via een speciale VIP entree
- Staanplaats op VIP deck met goed uitzicht op het podium
- 10 consumptiemunten per persoon
- VIP parkeerkaart (1 per 2 personen)
- Onvergetelijke show met topartiesten van Nederlandse bodem

Kosten VIP arrangement: € 159,- per persoon incl. BTW en bespreekkosten.