Nickelodeon Familie Festival 2019

HET GROOTSTE FAMILIEFESTIVAL VAN NEDERLAND

HET GROOTSTE FAMILIEFESTIVAL VAN NEDERLAND

Op zondag 25 augustus wordt het strand van Almere weer omgetoverd tot een waanzinnig festival terrein waar voor ieder wat te beleven is. Geniet van optredens van bekende Nederlandse artiesten, Meet & Greets met jullie favoriete YouTube sterren, bloggers en ontmoetingen met Nickelodeon en Nick Jr. helden. Voor de allerkleinsten is er een speciale Nick Jr. Playzone. Op het festivalterrein vind je ook allerlei leuke eettentjes, terrassen met lekkers voor kinderen en ouders.

We verkopen de volgende type kaarten:

EARLY BIRD TICKET
Voor de snelle beslissers verkopen we een beperkt aantal Early Bird tickets! Je betaalt in plaats van €24,95 nu €18,00 per kaartje. Wacht niet te lang, want hiervoor geldt op=op!
Prijs: €18,00 per persoon incl. btw & servicekosten

REGULIER TICKET
Regulier tarief voor 1 persoon:
Prijs: €24,95 per persoon incl. btw & servicekosten

GROEPSTICKET
Familie tarief bij een bestelling vanaf 4 kaarten:
Prijs: €20,95 per persoon incl. btw & servicekosten

Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen.

ROLSTOELKAART
Prijs: €24,95 per persoon incl. btw & servicekosten

Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag per rolstoel 1 begeleider mee op het mindervaliden deck. Het festival vindt plaats op het strand, dit houdt in dat het terrein uit zand bestaat. Alleen bezoekers met een rolstoelticket kunnen via een speciale route bij het rolstoeldeck komen. Zonder rolstoelticket is dat helaas niet mogelijk. Wij hebben een beperkt aantal strandrolstoelen beschikbaar. Mail naar info@nickelodeonfestival.nl voor meer informatie.

De tickets worden verstuurd vanuit Eventbrite. Als je je tickets niet hebt ontvangen controleer ook je junk mail / spam folder.

ZWARTHANDEL
Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.nickelodeon.nl/festival), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op ‘‘www.weetwaarjekoopt.nl’‘:www.weetwaarjekoopt.nl.

Meer informatie kunt u terugvinden op www.nickelodeon.nl/festival