STRANDFESTIVAL ZAND

Editie 2019

De leukste muzikale stranddag van de zomer!

Strandfestival ZAND wordt op zaterdag 24 augustus 2019 voor de 12e keer gehouden op het strand van Almere. ZAND is een dag lang heerlijk over het strand van Almere lopen en overal genieten van verrassende acts en muziek: liveoptredens van de beste Nederlandse artiesten bij het hoofdpodium, springen op dancemuziek van bekende DJ’s bij ZAND Danst en ouderwets losgaan bij ZAND Feest.

Reguliere kaart
Met een reguliere kaart heb je toegang tot het Strandfestival ZAND festivalterrein op zaterdag 24 augustus 2019.
Prijs: €42,95 per persoon incl. btw & servicekosten

ZAND vriendenpakket
Kom met je vrienden naar Strandfestival ZAND! Koop nu het ZAND vriendenpakket van zes reguliere kaarten en kom extra voordeling met je vrienden de zomer vieren. Met dit pakket bespaar je bijna 3 euro per kaartje. Ook hiervoor geldt op=op, dus trommel snel je vrienden op! Let op: dit zijn reguliere kaarten in een pakket van 6 stuks.
Prijs: €40,00 per persoon incl. btw & servicekosten

Rolstoelkaart
Deze plaatsen worden alleen online verkocht per twee stuks. Er mag namelijk per rolstoel maar één begeleider mee op het mindervaliden deck. Het festival vindt plaats op het strand, dit houdt in dat het terrein uit zand bestaat. Alleen bezoekers met een rolstoelticket kunnen via een speciale route bij het rolstoeldeck komen. Zonder rolstoelticket is dat helaas niet mogelijk. Wij verhuren geen strandrolstoelen.
Het mindervaliden deck bevindt zich bij het hoofdpodium, houd er dus rekening mee dat hier niet alle optredens plaatsvinden. De ZAND Danst en ZAND Fout area bevinden zich op een ander deel van het terrein.
Prijs: €42,95 per persoon incl. btw & servicekosten

ZAND arrangement
Ultiem genieten van het festival? Dat kan met het ZAND arrangement! Beleef als een ware VIP het festival, in een ongedwongen sfeer vanaf een speciaal VIP-deck. Daarnaast ontvang je 10 consumptiemunten en een VIP-parkeerkaart (1 per 2 personen).
Het ZAND arrangement bestaat uit VIP tickets inclusief:
• Toegang tot het festival via een speciale VIP entree
• Staanplaats op een overdekt VIP deck met goed uitzicht op het podium
• Toegang tot de drie verschillende ZAND podia
• 10 consumptiemunten
• VIP parkeerkaart (1 per 2 personen)
• Eigen kluisjes in de VIP area

Prijs: € 150,- per persoon incl. btw & servicekosten

Meer informatie kunt u terugvinden op www.strandfestivalzand.nl