Nickelodeon Familie Festival

HET GROOTSTE FAMILIEFESTIVAL VAN NEDERLAND

NICKELODEON presenteert HET GROOTSTE FAMILIEFESTIVAL VAN NEDERLAND

Op zondag 26 augustus vindt op het Strand van Almere de allereerste editie van het Nickelodeon Familie Festival plaats dat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor ouders en andere familieleden. Niemand minder dan Ronnie Flex & Deuxperience, Djamila, Kraantje Pappie, Vinchenzo, Famke Louise, Gierige Gasten en STUK (DJ-sets) verzorgen een spetterend live-optreden op één van de drie podia.

Ook Kaj van der Voort, Yosina en Hello August treden op en je kunt tijdens het festival in het speciale meet & greet-gedeelte de hele dag door jouw helden ontmoeten en natuurlijk met ze op de foto: O.a. Musical.ly-ster Nina Schotpoort, Nickelodeon-hosts Iris Hesseling, Nienke van Dijk en Stef Poelmans, maar ook de pups van PAW Patrol, SpongeBob SquarePants, Shimmer & Shine, de Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora en Diego en de cast van De Ludwigs zijn van de partij. Liever spelen en dingen doen? Neem een ritje in het reuzenrad, waag een sprong op één van de talloze springkussens of speel op het heerlijke strand van Almere. Een festival is natuurlijk niet compleet zonder goed eten en drinken: de verschillende foodtrucks bieden een ruime keuze aan gezond en lekker eten. Voor ieder wat wils dus!

Voor de allerkleinsten is er een Nick Jr.-gedeelte Kim Kötter zal gaan voorlezen en kinderen zich kunnen vermaken in de PAW Patrol playzone. Ook kinderheld Dirk Scheele is te zien met een muzikaal optreden.

Geniet van vette muziek, ontmoet je helden en speel tot je niet meer kunt!

PRIJZEN
Veldkaart, regulier tarief voor 1 persoon:
€ 23,50 inclusief € 1,50 servicekosten en BTW

Veldkaart, familie tarief bij een bestelling vanaf 4 kaarten:
€ 19,50 p.p. inclusief € 1,50 servicekosten en BTW

Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Parkeerkaart:
€11,- voorverkoop inclusief €1,- reserveringskosten en BTW

ROLSTOELKAARTEN
Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag per rolstoel 1 begeleider mee op het speciale mindervaliden deck.

ZWARTHANDEL
Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.nickelodeon.nl/festival, www.eventbrite.nl), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op ‘‘www.weetwaarjekoopt.nl’‘:www.weetwaarjekoopt.nl.

Meer informatie kunt u terugvinden op www.nickelodeon.nl/festival