STRANDFESTIVAL ZAND

Editie 2018

De leukste muzikale stranddag van de zomer!

Op zaterdag 25 augustus 2018 vindt alweer de 11e editie van Strandfestival ZAND plaats op het strand van Almere. Op deze ‘leukste muzikale stranddag van het jaar’ genieten bezoekers ook dit jaar weer de hele dag van de beste artiesten van Nederlandse bodem op het hoofdpodium, heerlijke dancemuziek in de speciale ZAND Danst area en natuurlijk het prachtige festivaluitzicht tijdens een ritje in het bekende reuzenrad. Op ZAND, met wederom ruimte voor 25.000 bezoekers, sta je met één voet in het water en de andere in het zand te genieten van de zonsondergang.

Vroege Vogel prijzen
Reguliere kaart €38,50 (incl. €4,- reserveringskosten)
Voorste vak kaart €48,50 (incl. €4,- reserveringskosten)

Normale prijzen
Reguliere kaart €41,50 (incl. €4,- reserveringskosten)
Voorste vak kaart €51,50 (incl. €4,- reserveringskosten)
VIP arrangement €134,- (incl. €4,- reserveringskosten)
Parkeerkaart €11,- voorverkoop (incl. €1,- reserveringskosten) / €15,- aan de deur.

VIP-arrangement
Met het ZAND VIP-arrangement kun je heerlijk genieten van het festival vanaf een speciale exclusieve VIP-ruimte en krijg je er ook nog eens 10 consumptiemunten en een VIP-parkeerkaart (1 per 2 personen) bij. Via de speciale VIP-entree krijg je toegang tot de VIP-ruimte. Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvang je per mail de VIP-parkeerkaart(en) en alle informatie omtrent het VIP-arrangement.

Rolstoelkaarten
Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag namelijk per rolstoel maar 1 begeleider mee op het speciale mindervaliden deck.

Meer informatie kunt u terugvinden op www.strandfestivalzand.nl