STRANDFESTIVAL ZAND

Editie 2017

De leukste muzikale stranddag van de zomer!

Op zaterdag 19 augustus 2017 viert Strandfestival ZAND de 10e jubileum editie op het strand van Almere, waar wederom ruimte is voor 25.000 festivalbezoekers. Zeg nou zelf; met je beste vrienden feesten op het strand is waarschijnlijk één van de mooiste dingen die de zomer ons te bieden heeft. Op zo’n dag waar geen einde aan lijkt te komen, sta je met één voet in het water en de andere in het zand te genieten van de zonsondergang, Nederlands beste artiesten, een heel klein drankje en natuurlijk…elkaar! De 10e editie staat in het teken van een extra lange jubileumdag, met meer artiesten en nog veel meer!

De line-up voor deze jubileumeditie bestaat uit o.a. Kensington, Guus Meeuwis, Di-rect, Racoon, Nick & Simon en vele anderen. Op 10 november 2016 om 10:00 uur is de vroege vogel voorverkoop gestart en de eerste 5.000 kaarten koop je met een exclusieve vroege vogel korting. Deze vroege vogel kaarten zijn inmiddels uitverkocht! Aansluitend is de reguliere voorverkoop gestart.

Kaarten koop je al vanaf €29,50!

Normale kaartprijzen:
Reguliere kaart €32,50 (ex. €3,- reserveringskosten)
Voorste vak kaart €44,50 (ex. €3,- reserveringskosten)
VIP arrangement €125,- (ex. €3,- reserveringskosten)

Parkeerkaarten:
€ 10,- vooraf (ex. € 1,- reserveringskosten)
€ 15,- aan de deur

GROEPSBOEKING
Voor aanvragen voor groepsboekingen (meer dan 20 tickets) of vragen over groepsboekingen kun je mailen naar: reserveringen@strandfestivalzand.nl

ROLSTOELPLAATS
De rolstoel- en/of begeleidersplaatsen voor deze editie van Strandfestival ZAND zijn helaas al volledig uitverkocht.

Meer informatie kunt u terugvinden op www.strandfestivalzand.nl