Holland Heineken House 2018

Peyongchang, Zuid-Korea

Het Holland Heineken House is in 2018 gelegen in de plaats Gangneung op enkele kilometers afstand van de Olympische schaatsbaan in Zuid-Korea

Het eerste nationale huis stond in 1992 in Barcelona, in Gangneung opent het Holland Heineken House op 9 februari voor de 14de keer haar deuren.

Tickets zijn vanaf heden te bestellen!


TOEGANGSKAARTEN

Alle sportfans kunnen een kaartje kopen voor het Holland Heineken House in Zuid-Korea. Een ticket biedt toegang tot het huis met onder meer horecafaciliteiten. Overdag kunnen bezoekers hier wedstrijden kijken. Gedurende de hele dag en avond wordt een combinatie van Nederlandse en Koreaanse gerechten geserveerd. ’s Avonds worden de medaillewinnaars gehuldigd en vinden er optredens plaats van diverse top- artiesten en DJ.

Het Holland Heineken House is 9 februari geopend van 18:00 tot 01:00 ’s nachts. En van 10 tot en met 25 februari van 15:00 tot 01:00 uur ’s nachts. Een kaartje kost €12,50 per dag en als je het Holland Heineken House tussen 10 en 25 februari meer dan 4 dagen wilt bezoeken betaal je maar € 10,00 per dag.

Ieder ticket dat besteld wordt moet op naam van de uiteindelijke bezoeker gezet worden. U mag dus niet meerdere tickets op éénzelfde datum op dezelfde naam zetten. U kunt de namen na het bestellen nog wel aanpassen door opnieuw in te loggen op uw account.