Broeders & Friends live

Rotterdam Ahoy

BROEDERS & FRIENDS LIVE!

Op zaterdag 5 februari 2022 keren wij terug naar Rotterdam Ahoy voor Broeders & Friends Live! Wij kunnen niet wachten om weer op het podium te staan met een spectaculaire show vol oude hits, nieuwe muziek, veel special effects en verschillende gastoptredens! Geloof ons.. Dit wil je niet missen!

Meer informatie kunt u vinden op www.broederliefde.nl


VIP ARRANGEMENTEN

VIP groepsarrangement (€190,45 inclusief BTW per persoon)

Een VIP groepsarrangement boek je voor 6 personen. We ontvangen jullie op balkon 1 waar een (sta)tafel voor jullie klaar staat met goed uitzicht op het podium. Op balkon 1 zullen wij een walking dinner menu serveren, waarbij verschillende kleine warme en koude gerechten geserveerd worden. Er is genoeg tijd om in alle rust te dineren, zodat je hierna optimaal kunt genieten van de show. Verder kan je kiezen uit één van de volgende drankarrangementen, deze wordt klaargezet bij aankomst!

- Captain Morgan Rum arrangement
- Ketel One Vodka arrangement
- Tangueray Gin arrangement
- Castelnau Champagne arrangement

Bij deze dranken (met uitzondering van de champagne) kun je op locatie frisdrank uitkiezen. Wanneer deze fles leeg is kunnen overige dranken bij gekocht worden. Op dit balkon is een eigen bar aanwezig voor alle VIP gasten.

Bij dit VIP arrangement zit ook:

- Parkeerkaart (3 kaarten per groepsboeking)
- Toegang via aparte entree
- Walking dinner voorafgaand aan de show
- Uitloop borrel hapjes tijdens de show
- Show bekijken vanaf balkon 1
- Hostess begeleiding

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar klantenservice@ticketsite.nl of op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur bellen met 0900-3008000