Helden van de Top 2000

De lijst komt tot leven!

Helden van de Top 2000 - Vrijdag 8 december 2017, AFAS LIVE

De Top 2000 van NPO Radio 2 is de afgelopen 18 jaar, voor ruim 10 miljoen fans, uitgegroeid tot het muzikale hoogtepunt van het jaar. De “lijst der lijsten” staat bol van de beste liedjes allertijden. Van rock & roll songs uit de jaren zeventig, disco hits uit de 80’s, wereldhits van Coldplay tot aan Nederlandse artiesten zoals Bløf.
Elke zanger is beïnvloed door zijn of haar grote voorbeeld, zijn of haar held. Elke songwriter speelde eerst liedjes van anderen. Met die muziek is het begonnen, daar hebben ze van geleerd en die muziek hebben ze gebruikt als basis voor hun eigen sound.

In het spectaculaire en muzikale evenement “Helden van de Top 2000” spelen op vrijdagavond 8 december, de Nederlandse helden van nu, hits van hun helden van de Top 2000. VanVelzen, 3JS, DI-RECT, Miss Montreal en Douwe Bob zijn onder andere van de partij.

Helden van de Top 2000 wordt een aaneenschakeling van hits. Het publiek wordt in ruime mate getrakteerd op een concert die qua muziekstijl diverse kanten op gaat. Kortom een concert waar je bij wilt zijn. Eén ding is zeker: je ontkomt er niet aan om mee te zingen en lekker weg te swingen.

De presentatie van Helden van de Top 2000 is in handen van de populairste DJ van Nederland: Gerard Ekdom.

Nadat de artiesten los zijn gegaan op de muziek van hun helden, is er voor de liefhebbers die er geen genoeg van kunnen krijgen, ook nog een afterparty waar diverse NPO Radio 2 DJ’s draaien.

Wees er dus snel bij: Helden van de Top 2000

Voor meer informatie kijk op www.nporadio2.nl


Super Helden Arrangement

Dit arrangement bevat:

- Een zitplaats op de 1e rij van het balkon
- Inclusief garderobe
- Eigen ingang
- Parkeerkaart
- Tien consumptiemunten