Groots Overzee Curacao 2015

Jaaaaaa! Na een uitverkocht succes in 2013, komt het Groots circus van Guus Meeuwis weer naar Curaçao! Op 30 oktober 2015 zal Kokomo Beach wederom omgetoverd worden voor het concertspektakel Groots Overzee.

“Optreden is het leukste wat er is en Curaçao is een heerlijk eiland. Een combinatie van die twee is dus nooit een slecht idee! De sfeer en het feest van de Groots concerten, maar dan op het strand met de voeten in het zand en een de zon op het gezicht. We kijken er onwijs naar uit!” aldus Guus Meeuwis

Sinds 2006 zijn de stadionconcerten van Guus Meeuwis genaamd ‘Groots met een zachte G’ uitgegroeid tot letterlijk het grootste jaarlijkse muziek spektakel van een solo artiest in Nederland. In 2013 vond de eerste editie van de spin-off Groots Overzee plaats op Curaçao: een avondvullende concertshow met een grote live band en een bijzonder gastoptreden. Tijdens Groots Overzee 2013 was het voorprogramma in handen van zanger Gers Pardoel. Het voorprogramma voor deze editie houden we nog even een verrassing….

“Curaçao kan tijdens deze editie wederom iets heel anders verwachten dan een ‘gewoon’ concert. Het Groots-sausje bestaande uit een ‘Grootse’ 2 ½ uur durende live concertshow, een ‘Grootse’ band compleet met blazerssectie en een ‘Groots’ decor zorgen ervoor dat dit echt weer een ‘Grootse’ belevenis zal worden. Daarnaast voegen we dit jaar weer allemaal nieuwe extra elementen toe” aldus Shout Productions.

De kaartverkoop voor Groots Overzee is al gestart. Mis het niet en bemachtig je kaarten en vliegtickets snel!

Wij hebben er super veel zin in! Zien we jou ook op 30 oktober in Curaçao?

Meer informatie kun je vinden op www.shoutcuracao.com


VIP Reispakket

Reis mee naar Curaçao!

Het Groots Circus van Guus Meeuwis reist naar het zon-overgoten Curaçao voor alweer de derde editie van Groots Overzee! De sfeer en het feest van de Groots met een zachte G stadion concerten, maar dan op het Strand met de voeten in het zand en de zon op het gezicht. U en uw gasten kunnen Exclusief meereizen voor deze bijzondere ervaring. Hiervoor hebben wij een arrangement voor u samengesteld maar uiteraard kunnen wij dit aanpassen naar uw specifieke wensen

  • Vertrek op donderdag 29/10 en retour in Amsterdam op maandagochtend 2/11
  • Vliegreis (economy class) vanaf Amsterdam Schiphol inclusief 20 kilo ruimbagage
  • Op Schiphol ontvangt u van ons Groots Overzee team een leuke reiskit
  • Retourtransfer met eigen bus & hostess van het vliegveld naar het hotel op Curaçao
  • Verblijf in het luxe Papagayo Beach Hotel op basis van logies voor 3 nachten
  • Retour transfer met eigen bus & hostess van uw hotel naar Groots Overzee op Curaçao
  • Toegang tot het concert Groots Overzee

All-In prijs vanaf € 1599,00 per persoon*

Vlieg mee naar groots overzee en vraag nu uw groepsreis offerte bij ons aan via vip@shoutcuracao.com

*Vermelde prijs is op basis van minimaal 10 personen en beschikbaarheid


Groots Overzee All-Inn Diner Arrangement incl. toegang

Voordat de deuren open gaan (van 17.30 uur tot 19.30 uur) kunt u genieten van ons twee-gangen dinerbuffet inclusief onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Het dinermenu kunt u terugvinden op onze website. Dit arrangement is inclusief uw toegangsbewijs.


Groots Overzee VIP Arrangement

Met dit arrangement kunt u gebruik maken van een snelle aparte ingang. Daarnaast ontvangen wij u bij binnenkomst met een toepasselijk welkomstdrankje. Ontvangt u een Lanyard en kunt u de hele avond gebruik maken van ons VIP deck waarvandaan u van afstand het podium kunt zien


Bustransfers

1. BUSTRANSFER RETOUR JAN THIEL

Geen gedoe met een taxi, parkeren of een BOB maar ga mee met onze bus vanaf Jan Thiel. De bus vertrekt om 19.15 uur vanaf de slagboom bij Zanzibar. 45 minuten na het einde van het concert brengt onze bus u weer terug naar Jan Thiel. Deze kaart is uitsluitend mogelijk in combinatie met een entreekaart.

2. BUSTRANSFER RETOUR SEAQUARIUM

Geen gedoe met een taxi, parkeren of een BOB maar ga mee met onze bus vanaf Seaquarium Beach. De bus vertrekt om 19.30 uur vanaf de receptie van het Lions Dive Hotel. 45 minuten na het einde van het concert brengt onze bus u weer terug naar Seaquarium. Deze kaart is uitsluitend mogelijk in combinatie met een entreekaart.