Concert at SEA

27, 28 & 29 juni 2019

Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang.

Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Zo valt er met de vaste presentatoren Viggo Waas, Joep van Deutekom en Peter Heerschop van NUHR genoeg te lachen en gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

Concert at SEA begint in 2019 al op donderdag 27 juni. Nile Rodgers & CHIC spelen volgend jaar op Concert at SEA. Hij sluit op vrijdag 28 juni af, ook de Amerikaanse band +LIVE+ staat die dag op het festival geprogrammeerd. Ook Guus Meeuwis, Golden Earring, De Jeugd Van Tegenwoordig, Alvaro Soler, Douwe Bob, Bizzey, RONDÉ en Wulf komen naar de Brouwersdam op 27, 28 en 29 juni. De gastheren van BLØF sluiten het festival traditiegetrouw af.

Donderdag: Guus Meeuwis, Golden Earring, Cøver at SEA, Wulf
Vrijdag: Nile Rodgers & CHIC, +LIVE+, De Jeugd Van Tegenwoordig, Alvaro Soler
Zaterdag: BLØF, Douwe Bob, Bizzey, RONDÉ

“We zijn trots dat we er wederom in geslaagd zijn twee legendarische internationale artiesten naar ons festival te halen met Nile Rodgers & CHIC en +LIVE+. Samen met nieuwe namen als Bizzey en WULF belooft het weer een bijzonder weekend te worden op de Brouwersdam.” Nieuw is dat er met de donderdag een derde festivaldag is waarvoor driedagenkaarten te koop zijn. “De donderdag is ons zo goed bevallen dit jaar, dat we dat komend jaar weer gaan doen als volwaardige festivaldag. En met onze vriend Guus Meeuwis kunnen we ons geen betere afsluiter wensen voor die dag.”

Meer informatie kunt u vinden op www.concertatsea.nl

(Wij verzorgen voor dit evenement de verkoop van alle VIP arrangementen)


Concert at SEA VIP Arrangement 2019

Sfeervol genieten aan zee als VIP-gast. Zon, zee, Fruits de Mer en de beste bands uit binnen- en buitenland. Wilt u uw relaties iets speciaals en exclusiefs laten beleven en dit moment delen met elkaar? Concert at SEA is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid.

Het VIP-arrangement blijft uw relaties en topklanten nog jarenlang bij. Het is dan ook niet voor niets dat onze VIP-arrangementen al jaren op voorhand uitverkocht zijn. Gasten genieten in een ongedwongen sfeer van de geweldige optredens en het verbluffende zicht op de Noordzee met ondergaande zon. Tussendoor kunt u zich met relaties terugtrekken in het overdekte zitgedeelte of geniet u van de open bar en het fantastische dinerbuffet. Parkeren doet u snel en gemakkelijk op de VIP-parking, dichtbij de festivalingang.

Het exclusieve VIP-dek is op donderdag 27 juni geopend van 16.00 tot 00.00 uur en op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni van 12.00 tot 00.00 uur

Dit arrangement bestaat uit:
- Speciale aanrijroute naar de VIP-parking
- VIP parkeerkaart (1 per 2 personen)
- Toegang tot het exclusieve en verwarmde VIP-dek recht tegenover het hoofdpodium
- Diverse kleine hapjes en gerechtjes gedurende de dag
- Onbeperkte open bar Hollands assortiment (bier, wijn, fris en koffie/thee)
- Dinerbuffet van 17.00 tot 20.00 uur met verschillende live cooking eilanden
- Onvergetelijke show met topartiesten
- U ontvangt een exclusief VIP pakket met VIP passen, lanyards en parkeerkaarten
- Hostessbegeleiding en beveiliging
- U kunt op de foto met uw gasten/relaties en krijgt een blijvende herinnering mee naar huis

Prijzen:
Donderdag 27 juni € 245,00 excl. BTW per persoon per dag
Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni € 295,00 excl. BTW per persoon per dag