Ticketsite.nl nieuwsbrief:
 
  Ticketsite  
     
GUUS SANS YOUP Á PARIS

Op advies van zijn artsen, heeft Youp van ’t Hek na een zware hartoperatie zijn werkzaamheden tot medio april opgeschort. Het herstelproces van Youp verloopt gelukkig voorspoedig en de vooruitzichten zijn positief. De voorstelling die hij met Guus Meeuwis in L’Olympia Parijs zou geven komt naar alle waarschijnlijkheid echter te vroeg.

De voorstelling ‘Guus et Youp á Paris’ zal om die reden ‘sans Youp’ zijn en ‘avec plus de Guus’. Op 26 en 27 maart 2016 zal Guus Meeuwis een avondvullend programma verzorgen zoals hij dat eerder alleen in The Royal Albert Hall in Londen heeft gedaan. Guus: “Ik vind het natuurlijk onwíjs jammer dat we de shows niet samen kunnen doen. Het is echter heel simpel; als de dokters nee zeggen dan is het nee. Gezondheid gaat boven alles, daar mag je geen risico’s mee nemen. Ik heb Youp beloofd er twee memorabele avonden van te maken namens ons beiden en ik ga er alles aan doen om dat waar te maken.”

Als zijn gezondheid het toelaat, wil Youp van ’t Hek de voorstellingen in L’Olympia bijwonen vanuit de zaal. Voor de concerten, welke Guus gaat invullen in de geest van de Franse chansonniers, worden enkele nummers voorzien van een Frans tintje.

details
divider
 
  Contact    
 

Telefoon ma t/m vr 10:00-18:00
0900 300 8000 (25 cpm)

Algemene vragen
info@ticketsite.nl

Facturen en reserveringen
klantenservice@ticketsite.nl

 
 
 
 
  Ticketsite

Copyright © 2015 - 2023 Ticketsite.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ticketsite.nl is onderdeel van ARPO Entertainment.

Online bekijken | Afmelden

Ticketsite