Ticketsite.nl nieuwsbrief:
 
  Ticketsite  
     
Als VIP naar Musicals in Concert?

Na een succesvolle eerste editie in 2014 komt Musicals in Concert dit jaar terug in het Ziggo Dome Amsterdam op vrijdag 13 en zaterdag 14 november. Musicals in Concert is een feest der herkenning met alle grote hitsongs die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. Dit jaar werken grote sterren als Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson, René van Kooten en last but not least de populaire boyband B-Brave mee aan deze waanzinnige show.

Dit unieke evenement is het enige swingende popconcert met alle bekende musicalhits, ‘the greatest hits, the biggest stars, live on stage’. Het publiek wordt nadrukkelijk uitgenodigd mee te zingen door de grote sing-a-long wall in het decor.

Wilt u deze show ook als VIP gast beleven bestel dan nu een borrel- of dinerarrangement geniet van een onvergetelijke avond!

Meer informatie kunt u ook vinden op onze website

details tickets
divider
De Vrienden van Amstel LIVE! 2016 Hotelarrangementen

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in januari 2016 voor de 18e keer haar deuren. Achter die deuren zorgen de beste artiesten van Nederlandse bodem opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter.

Volledig verzorgd genieten inclusief een hotelovernachting? Voor alle showavonden zijn er exclusieve hotelarrangementen samengesteld inclusief pendelbus van en naar Ahoy, een welkomstdrankje, ontbijt en een bijpassende gadget.

Heeft u nog geen ticket voor de show zelf? Bij de hotelarrangementen zijn er optioneel nog enkele tickets bij te boeken voor alle showdagen.

Meer informatie kunt u vinden op onze website

details tickets
divider
Holland Zingt Hazes Arrangementen

Wegens groot succes schudt ook in 2016 de Ziggo Dome op zijn grondvesten. Op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2016 barst een compleet nieuwe editie van Holland zingt Hazes los.

Holland zingt Hazes is een unieke avond meezingen met de bekendste hits van André Hazes in de grootste Amsterdamse kroeg van Nederland. Beleef samen met de vele grote Nederlandse topartiesten en het 15.000 koppige publiek het onnavolgbare Hazes-gevoel LIVE!

Beleef samen met vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke avond bij Holland zingt Hazes en boek nu een volledig verzorgd VIP arrangement.

Meer informatie kunt u vinden op onze website

details tickets
divider
Facebook voor nieuws en winacties!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en speciale aanbiedingen via onze Facebookpagina. U kunt ons liken via: www.facebook.com/ticketsitenl.

divider
 
  Contact    
 

Telefoon ma t/m vr 10:00-18:00
0900 300 8000 (25 cpm)

Algemene vragen
info@ticketsite.nl

Facturen en reserveringen
klantenservice@ticketsite.nl

 
 
 
 
  Ticketsite

Copyright © 2015 - 2023 Ticketsite.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ticketsite.nl is onderdeel van ARPO Entertainment.

Online bekijken | Afmelden

Ticketsite