Ticketsite.nl nieuwsbrief:
 
  Ticketsite  
     
Festival HIER - Aanstaande 13 november in Rotterdam Ahoy

Op zaterdag 13 november 2021 vindt het nieuwe festival ‘HIER’ plaats in meerdere zalen van Rotterdam Ahoy. Dan spelen tussen 15:30 en middernacht BLØF, Racoon, Suzan & Freek, Ronnie Flex & The Fam, Maan, Froukje, Son Mieux, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim in de Ahoy Arena en de nieuwe RTM Stage. Het indoorfestival wordt georganiseerd door de organisatoren van Concert at SEA.

“We merken dat veel van onze bezoekers en fans zin hebben om elkaar dit jaar weer te zien en te genieten van live muziek in een gezellige festivalsfeer. En wij zelf natuurlijk ook,” zegt Paskal Jakobsen van BLØF. ”Als band hebben we een speciale relatie met Rotterdam en Ahoy dus we waren er al snel uit waar we HIER zouden organiseren. Het gebouw is ideaal voor een festival als HIER waarmee we veel willen laten zien en artiesten hun volledige festivalset kunnen spelen. We kunnen echt niet wachten om de eerste bezoekers van HIER te ontvangen”.

Naast reguliere tickets zijn er voor HIER festival ook VIP arrangementen beschikbaar.

divider
VIP arrangementen

Met een VIP arrangement geniet je exclusief van speciale voordelen, zoals een culinair walking dinner in de VIP-lounge met open bar en toegang tot gereserveerde plaatsen in de concertzalen. Daarnaast is het VIP-arrangement inclusief gereserveerde parkeerplaatsen, een eigen festivalentree en nog veel meer.

Kijk op onze website voor de volledige inhoud van het VIP arrangement en boek snel.

details tickets
divider
Trailer Festival HIER
divider
 
  Contact    
 

Telefoon ma t/m vr 10:00-18:00
0900 300 8000 (25 cpm)

Algemene vragen
info@ticketsite.nl

Facturen en reserveringen
klantenservice@ticketsite.nl

 
 
 
 
  Ticketsite

Copyright © 2015 - 2023 Ticketsite.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ticketsite.nl is onderdeel van ARPO Entertainment.

Online bekijken | Afmelden

Ticketsite