Ticketsite.nl nieuwsbrief:
 
  Ticketsite  
     
CONCERT AT SEA 2019

SFEERVOL GENIETEN AAN ZEE ALS VIP-GAST

Zon, zee, Fruits de Mer en de beste bands uit binnen- en buitenland. Wilt u uw relaties iets speciaals en exclusiefs laten beleven en dit moment delen met elkaar? Concert at SEA is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid.

Het VIP-arrangement blijft uw relaties en topklanten nog jarenlang bij. Het is dan ook niet voor niets dat de VIP-arrangementen al jaren op voorhand uitverkocht zijn. Gasten genieten in een ongedwongen sfeer van de geweldige optredens en het verbluffende zicht op de Noordzee met ondergaande zon. Tussendoor kunt u zich met uw relaties terugtrekken in het overdekte zitgedeelte of geniet u van de open bar en het fantastische dinerbuffet. Parkeren doet u snel en gemakkelijk op de VIP-parking, dichtbij de festivalingang.

Bij Concert at SEA kunt u onder ander genieten van de volgende artiesten:

Donderdag: Guus Meeuwis, Golden Earring, Cøver at SEA, Wulf
Vrijdag: Nile Rodgers & CHIC, +LIVE+, De Jeugd Van Tegenwoordig, Alvaro Soler
Zaterdag: BLØF, Douwe Bob, Bizzey, RONDÉ

De VIP-arrangementen voor zaterdag 29 juni zijn inmiddels uitverkocht, maar voor vrijdag 28 juni en donderdag 27 juni zijn er nog enkele arrangementen beschikbaar.

details tickets
divider
GROOTS MET EEN ZACHTE G

2 Miljoen bezoekers ‘Groots met een zachte G’

Tijdens de veertiende editie van zijn ‘Groots met een zachte G’ concerten in juni passeert Guus de magische grens van 2 miljoen bezoekers. Genoeg aanleiding om dit op Grootse wijze met jullie te vieren!
Guus: “Ik vind het niet te bevatten dat we dit jaar het ongelooflijke aantal van 2 miljoen bezoekers passeren. Daar had ik nooit van durven dromen. Ik kan hier alleen maar heel trots op zijn. Zonder publiek, geen ‘Groots met een zachte G’! En daar ben ik jullie erg dankbaar voor.”

Heb jij al kaarten voor Groots met een zachte G? Op 14, 15 en 16 juni speelt Guus het Philips Stadion in Eindhoven weer traditioneel plat. We kunnen nog niks verklappen maar… je wilt het niet missen! Wees er snel bij want op = op.

details tickets
divider
AMSTEL GOLD RACE 2019

Op 21 april 2019 vindt de 54ste editie van de Amstel Gold Race plaats. De Amstel Gold Race is de enige klassieker van Nederland die behoort tot de UCI WorldTour. Daarmee wordt de Amstel Gold Race gezien als één van de grootste wegwedstrijden ter wereld.

Inmiddels is de Amstel Gold Race niet meer weg te denken voor menig wielerliefhebber. Het Zuid-Limburgse wielerevenement trekt jaarlijks zo’n 250.000 bezoekers. Maar liefst 65.000 toeschouwers verzamelen zich in de gemeente Valkenburg, voor de beklimming van de Cauberg of de finish van de race.

Voorafgaand aan de Amstel Gold Race op 21 april vind traditiegetrouw op zaterdag 20 april de Amstel Gold Race toerversie plaats met meer dan 15.000 mensen die deze tocht meerijden.

Voor deze twee dagen hebben we diverse arrangementen beschikbaar. U heeft dus voldoende keuze om met uw gasten te genieten van dit prachtige sportevenement.

details tickets
divider
 
  Contact    
 

Telefoon ma t/m vr 10:00-18:00
0900 300 8000 (25 cpm)

Algemene vragen
info@ticketsite.nl

Facturen en reserveringen
klantenservice@ticketsite.nl

 
 
 
 
  Ticketsite

Copyright © 2015 - 2023 Ticketsite.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ticketsite.nl is onderdeel van ARPO Entertainment.

Online bekijken | Afmelden

Ticketsite