Ticketsite.nl nieuwsbrief:
 
  Ticketsite  
     
Nu in verkoop: BLØF in de Ziggo Dome

BLØF geeft op 10 maart 2018 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam.

Het is de derde keer dat BLØF op het podium staat van Ziggo Dome, nadat eerdere concerten in 2012 en 2014 volledig uitverkocht raakte. De show op 10 maart 2018 staat in het teken van het twaalfde studio-album ‘AAN’.

Paskal Jakobsen, zanger van BLØF zegt hierover:
“Wij vinden ‘AAN’ onze meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’. We zijn ontzettend trots op dit album en we kijken er naar uit om met een hele vette show weer terug te komen naar de Ziggo Dome. Natuurlijk zullen naast het nieuwe werk ook de grote hits voorbij komen.”

Bezoek het concert van BLØF op een unieke manier met je partner, vrienden of zakenrelaties door een VIP-arrangement te boeken. Er zijn twee bijzondere VIP-arrangementen beschikbaar; het AAN Borrel Arrangement en het Wereld van Verschil Diner Arrangement. Kijk snel op onze website voor meer informatie of plaats direct een boeking via de onderstaande button “Tickets”.

details tickets
divider
De laatste VIP arrangementen voor Concert at Sea 2017

Zon, zee, fruits de mer en de beste bands uit binnen- en buitenland. Wilt u uw relaties iets speciaals en exclusiefs laten beleven en delen met elkaar? Reserveer dan nu de laatste VIP arrangementen voor Concert at SEA op vrijdag 30 juni 2017.

Het VIP-arrangement blijft uw relaties en klanten nog jarenlang bij. Het is dan ook niet voor niets dat onze VIP-arrangementen al jaren op voorhand uitverkocht zijn. Uw gasten genieten in een ongedwongen sfeer van de geweldige optredens en het verbluffende zicht op de Noordzee met ondergaande zon. Tussendoor kunt u zich met relaties terugtrekken in het overdekte zitgedeelte of geniet u van de open bar en het fantastische dinerbuffet. Parkeren doet u snel en gemakkelijk op de VIP-parking, dichtbij de festivalingang.

Voor de volledige brochure klikt u hier of plaats direct uw reservering via de onderstaande button “Tickets”

details tickets
divider
 
  Contact    
 

Telefoon ma t/m vr 10:00-18:00
0900 300 8000 (25 cpm)

Algemene vragen
info@ticketsite.nl

Facturen en reserveringen
klantenservice@ticketsite.nl

 
 
 
 
  Ticketsite

Copyright © 2015 - 2023 Ticketsite.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ticketsite.nl is onderdeel van ARPO Entertainment.

Online bekijken | Afmelden

Ticketsite