Ticketsite.nl nieuwsbrief:
 
  Ticketsite  
     
Groots met een zachte G 2015

Na het exclusieve concert in The Royal Albert Hall in Londen afgelopen weekend staat Guus Meeuwis ook dit jaar weer in het Philips Stadion in Eindhoven. Op 12, 13, 14, 19 en 20 juni zal hij het stadion weer op zijn grondvesten laten schudden in het teken van de Jubilieumeditie. Voor het 10e opeenvolgende jaar staat Guus in het Philips Stadion, wat gegarandeerd een feest gaat worden.

Er zijn nog een beperkt aantal VIP arrangementen en reguliere kaarten beschikbaar, dus bestel nu en zorg dat je deze speciale jubileumeditie niet mist!

Je kunt ook kaarten winnen via onze Facebookactie. Like onze Facebook-pagina , deel het win-actie bericht dat bovenaan de tijdlijn staat en maak kans op 2 gratis kaarten voor één van de Groots met een Zachte G concerten.

Meer informatie kun je ook vinden op onze website

details tickets
divider
Volvo Ocean Race Festival

De Volvo Ocean Race komt naar Nederland. Op 18 of 19 juni 2015 komen de moegestreden Volvo Ocean Race-zeilers aan en laden zich nog één keer op voordat ze op zaterdag 20 juni de eindsprint inzetten naar de finish van deze monsterrace rond de wereld. Elke avond van het Festival zijn er concerten met meerdere Nederlandse topacts:

Vrijdag 19 juni: Racoon, Golden Earring en DI-RECT
Zaterdag 20 juni: Miss Montreal, Anouk, Nielson, Typhoon en Gers Pardoel

Kortom de organisatoren van het Festival beloven de bezoekers een muzikaal sportfeest. Een feest voor een breed publiek, van festivalliefhebbers tot de vele fans van deze extreme zeilrace.

Wil je ook deze wereldberoemde zeilschepen bewonderen en daarna genieten van optredens van Nederlandse topacts? Bestel dan nu jouw VIP arrangement of ticket voor dit unieke event in de Scheveningse haven.

Meer informatie kun je vinden op onze website.

details tickets
divider
Strandfestival ZAND 2015

De leukste muzikale stranddag van de zomer!

Op zaterdag 22 augustus 2015 vindt de 8e editie plaats van Strandfestival ZAND op het strand van Almere. Zeg nou zelf; met je beste vrienden feesten op het strand is waarschijnlijk één van de mooiste dingen die de zomer ons te bieden heeft. Op zo’n dag waar geen einde aan lijkt te komen, sta je met één voet in het water en de andere in het zand te genieten van de zonsondergang, Nederlands beste artiesten, een heel klein drankje en natuurlijk…elkaar!

Dit jaar bestaat de line-up uit Anouk, Kensington, Guus Meeuwis, Kenny B, Matt Simons, DI-RECT, Miss Montreal, Gers Pardoel en The Flexican & Sef!

Zien we jou ook zaterdag 22 augustus op het Almere strand?

GROEPSBOEKING
Voor aanvragen voor groepsboekingen (meer dan 20 tickets) of vragen over groepsboekingen kun je mailen naar: reserveringen@strandfestivalzand.nl.

Meer informatie kun je ook terugvinden op www.strandfestivalzand.nl.

details tickets
divider
Facebook voor nieuws en winacties!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en speciale aanbiedingen via onze Facebookpagina. Je kunt ons liken via: www.facebook.com/ticketsitenl.

divider
 
  Contact    
 

Telefoon ma t/m vr 10:00-18:00
0900 300 8000 (25 cpm)

Algemene vragen
info@ticketsite.nl

Facturen en reserveringen
klantenservice@ticketsite.nl

 
 
 
 
  Ticketsite

Copyright © 2015 - 2023 Ticketsite.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ticketsite.nl is onderdeel van ARPO Entertainment.

Online bekijken | Afmelden

Ticketsite